Vi har ritat av oss själva och gjort dörrar som sitter på dörren mot matsalen. Några har börjat gjort blåbärstavlor, vi trycker med färg och använder fingrarna som stämplar.

Vi har har ätit kycklingsoppa och varit ute på rast.

Stormhattarna//marita

I dag har vi skrivit i naturboken, den kommer vi att jobba med alla tisdagar alla kämpade på och var jätteduktiga.

korvstroganoff och ris fick vi till mat det gillade nästan alla.

Stormhattarna//marita

Idag har vi gått till skogen och plockat blåbär. Vi hittade lite blöta bär som vi smaskade i oss efter lunch med en glassklick mmmm…….

Några av barnen gillade det och några tyckte det var blääää…..

Det har varit ett underbart väder och några av tjejerna ville sitta ute och måla och det gick ju bra. Killarna har varit ner i skogen och lekt med ettorna och tvåorna.

Stormhattarna//marita

Efter idag kan jag tänka mig att alla goa barn på mosippan f är trötta. Det har varit ganska mycket att komma ihåg idag för barnen, var dom ska sitta i samlingen och hur den går till, jobba med svenska, gå ut på rast och lässtund med frukt,äta i matsalen och  se hur det kan vara i gympasalen och många vuxna och stora barn som kommer och säger hej…….. ojojoj en händelserik dag alltså.

Ha nu en skön helg alla som läser det här!

Stormhattarna // marita

Hej!

Idag hade vi upprop med lite pyssel och föräldrainformation. Föräldrarna lyckades vara tysta i en minut när vi lyssnade på musik,det var bra gjort av dom, för barnen säger att vi vuxna alltid pratar.

Vi hissade även flaggan och firade att skolan började.

Vi ses//stormhattarna

Hej alla!

Sommarlovet har tagit slut…och det varit dåligt med solskensdagar men vi får njuta av sensommaren och hösten.

Nu ska vi på ett försök starta en klassblogg där barnen själva får bestämma vad som ska berättas…… jag kommer att hjälpa dom att få ner det här.Vi är tacksamma för massor av kommentarer för det är det som gör att det blir kul..