fredag 29/8-14

idag har vi haft eq vi skulle stå på en mata hela klasen stod på den vi skulle vända på den  ted var svårt att vända den men vi lykades sen gik vi ut på rast när vi kom in åt vi frukt och efter det hade vi svenska vi skulle göra partier som hade fruktnamn sen hade vi lunch  det var grekisk biff och potatis sen gik vi ut på rast sen hade vi engelska vi kolade på film  sen no men vi hane inte sen bloggade vi livia viggo

tisdag 26/8-14

idag har vi haft jympa då hade vi gammeljädan och basketfia sen gick vi ut på rast när vi gick in så hade vi frukt och läste om gusten grodslukare sen hade  vi lunch det var kyckling gryta och ris och rast sen hade vi so och kolade på lila aktuelt sen bloggade vi och slutade livia och viggo

Fredag 22/8 -14

Vi har börjat skolan. Det är härligt att träffa alla kompisar och roligt att träffa Therese så klart.

Igår ville Therese lära oss bråkräkning. Några har hört talas om det men än vet vi inte vad det är. Det är därför vi ska lära oss längre fram.

VI har lärt oss att titta på både på timvisaren och minutvisaren på klockan. För det gjorde inte Therese igår, då höll vi på att sluta en timme för tidigt.

Vi har också lärt oss att en hasp låser man dörrar med. Det lärde vi oss när vi läste Gusten Grodslukare idag.

Vi hade nutidskryss och lärde oss att det finns en dödlig sjukdom i Afrika som heter Ebola. Sverige har haft världens äldsta ål. Den blev 155 år.

Trevlig helg alla!

Skolstart i Mosippan 2

Hej på er!

Nu närmar det sig den där dagen som jag har längtat efter sista tiden. Det är ju skolstart på torsdag! Så kom ihåg att packa skolväskan med en frukt och bänkpapper om ni vill göra det fint i bänken.

Hoppas ni har haft det skönt, för det har jag.

Så välkomna till ert klassrum på torsdag kl. 8.15, det ska bli så kul att få träffa er igen!

Hälsningar Therese