17/15

i dag började vi dagen med att vi gympa då körde vi först fågel dansen sen körde vi huvud axlar knä och tå sen försökte vi att koma över salen
med två madrasser sen körde vi plintboll den sista övningen sen duschade vi och byte om sedan gick vi ut på rast sen hade vi so då jobbade med
Bokstavslandet idag hanlade det om Kk sen åt vi mat de var fisk så vi blev klokare .
sist hade vi lillaaktuelt och sedan nutidskryset

Först bloggade Livia och Miriam. Sen tog Emil och Jacob över

Imorgon är det Arlaloppet, då får vi fina medaljer när vi åkt skidor!

V.7 tisdag 10/2-15

Idag började vi med idrott då gjorde vi redskapsgymnastik det var olika stationer de hade olika namn de hette bom, reck , trapets och ringar. sen gick vi ut på rast då spelade några fotboll, några lekte med dockor och några vetenskapsmän.Sen kom vi in då hade vi svenska på svenskan så läste vi och målade.vi åt kyclingnuggets. sen gick vi ut på rast och när vi kom in jobbade klassen med vi rymmer till rymden vi har bara ett kapitel kvar nu.
vad är viktigt att komma ihåg imorgon…
Agnes bloggade.

v.7 måndag 9/2-15

Idag har vi börjat med matte. Sen gick vi ut på rast. och när vi kom in jobbade klassen med vi rymmer till rymden och kapitlet hette ett oväntat besök vi lärde oss om utrustningen man har i rymden . sen hade vi idrott på idrotten så körde vi land skepp och hav och sen doppboll. så när vi kom upp från idrotten så hade vi svenska så några hade pilen och några annan svenska.sen gick vi hem
Agnes bloggade idag.

Måndag 2/2 -15

Hej!
Idag har vi haft fullt upp. Bl a har vi välkomnat Isak till klassen och visat honom runt på skolgården och lite inne i skolan.
Imorse började vi jobba med mönster. Vi gjorde en tabell på hur ett ritat mönster kan se ut med siffror. Sen upptäckte vi en massa knep som förklarade hur tabellen hängde ihop. Så här såg det ut:

IMG_0290.JPG
Kan ni fylla i de tomma rutorna längst ner? Ett tips, titta på rutorna ovanför så finns det mönster….

Vi hade roligt i snön på rasterna och på idrotten lekte vi Evighetsspökboll, Tigerjakt och slutade med konditionsträning på tjock-mattan.

Vi har också börjat med DLS-testen som alla tvåor gör denna vecka. Idag handlade det om läsförståelse. Vi läste en text tyst för oss själva och fick svara på frågor emellanåt. Vi ska göra ordförståelsetest och visa hur vi stavar också.

Imorgon gäller det att komma ihåg gympakläderna :)