Tisdag 18/2

Vi har lärt oss om talen 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 och 20. Vi ritade och målade prickar i matteboken. Det gick väldigt bra!

På musiken med Bettina fiskade vi i fiskdammen och då kom det upp sånger som vi sjöng eller danser som vi dansade.

Vi åt mos och fiskpinnar till lunch. Dagens tallrik såg ut så här:

DSCF0197

 

På SO:n handlade det om OS i skolan igen och vi gjorde ett ordpyssel. Det var riktigt klurigt och sporten TRIATHLON gömde sig länge. Till slut hittade Jacob den men han fick inte tala om för oss förrän i morgon så alla har chansen att hitta det!

Idag har alla fått med sig en viktig lapp hem om ett forskningsprojekt som vi på Åsenskolan deltar i. Det handlar om hur vi lär oss läsa och skriva med hjälp av dator, läsplatta och kameror. Det är viktigt att fylla i blanketten och lämna den till Therese så fort som möjligt.

I morgon är det Arlaloppet och ingen gympa. Kolla på Infomentor, där står alla tider och annan information under Nyheter. Therese har också skrivit om hur viktigt det är att berätta för henne senast idag om man ska åka dit eller hem med någon annan än skolans buss.

Man får inte komma för sent på morgonen! Vi har fullt upp med att fixa nummerlappar och se till att alla har alla saker med sig till bussen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = 12