Idag har vi fått en ny pojke i klassen. Han heter Max och blev välkomnad direkt med en inbjudan till kalas 😀

På morgonen jobbade vi i matteboken och det handlade om pengar och ental och tiotal. Det är lite klurigt, men vi ska träna på många olika sätt framöver.

Vi hade idrott och det var Citronboll och hinderbana. Sen fortsatte vi träna läsa och skriva på Ipadsen. Vi upptäckte att det ibland ska vara 2 lika bokstäver efter varandra. Det var konstigt men vi pratade om hur vokalerna har betydelse för att det över huvud taget ska bli ett ord eller hur det ska stavas. Vi kollade hur våra namn blir utan vokaler, det blev jätteroligt!

Till lunch fick vi Hedvigsoppa och mjukt bröd. Dagens tallrik ser ut så här:

Vi hade lång rast på lunch istället för att gå till Skolskogen. Vi fick se hur Livia hade det i fjällen när hon var där. Det var jättemycket snö på bilderna!

Sen fick vi lägga till fler medaljer i vårt OS-diagram. Och vi hoppas det blir ännu flera!

Vi provade ett nytt mattespel där vi fick träna både + och – på ytterligare ett sätt.

Imorgon är det sista dagen innan Sportlovet. Efter föräldramötet finns fortfarande utställningen av kvarglömda kläder kvar i korridoren utanför matsalen. Det är mängder av fina kläder så var snäll och titta in där.

En reaktion på “Torsdag 20/2”

1. Vi saknar Max som har gått i vår klass. Vi hoppas att han har det bra hos er! Hoppas att ni går in på våran blogg någon gång. skola.karlstad.se/nyedsskolasodra

+ 7 = 14