Nu är fröken tillbaka och barnen är glada :) Förra veckan avslutades med Åsenjoggen och alla barnen var nöjda.

Idag har vi fått en läxa av Bettina tills i morgon. Vi ska kunna tala om vilken månad vi fyller år i.

Viggo fyller i juni, Miriam fyller i februari, Agnes fyller i juli, William fyller i juli, Albin L fyller i december, Melvin fyller i april, Mollie fyller i juli , Albin J fyller i mars, Emil fyller i december, Emilia fyller i mars , Livia fyller i december, Selma fyller i november, Rujira fyller i augusti, Isabella fyller i augusti, Alice fyller i mars, Jacob fyller i april, Felix fyller i augusti , Zahir fyller i augusti och Iraklis fyller i januari.

Alla kan redan sin månad!

Idag kom Kapten Kunskap med bokstaven Ss att träna på. I matten lärde vi oss om plus. Det ser ut som ett kors och betyder att man lägger samman tal.

Vi åt kalops i dag. Det är hälsovecka och vi tränar på att prova två olika grönsaker till lunch. Vi har också sett en film om godis och socker. Dom som gör godis försöker lura oss att äta mera.

Klassen har skickat in teckningar till trafikkalenderns tävling, vi håller tummarna!

4 reaktion på “Måndag 30/9”

1. Hej Sussie!
      Idag fanns det sallad, majs, keso, gurka, tomater, champinjoner, pizzasallad, svarta morötter, svarta oliver, vita morötter, dressing i en ananas.

1. Tack för att vi föräldrar fick se ert fina klassrum igår1
    Vad duktiga ni är och vilken ordning och reda ni har!
    Bästa fröken har ni också!
    Ha en bra dag idag, alla fina barn!